20 Eylül 2009 Pazar

Blog Kazanır

ErkekBlogları Blog olalı bu kadar sakinlik görmedi..
Haklısınız, haklıyız..
Kız arkadaşı olmayan bir grup sapın oluşturduğu bu blog (başkanımız istisna), yaşayamadığı için üretemez oldu.. Ramazanın da araya girmesiyle siftahsız geçen günler akabinde yazamamayı getirdi..

Ramazanın sona ermesiyle Samanyolu, Kanal7, Meltem Tv gibi kanallardan kurtulup, zapingle uydunun şifreli kanallarına geçiş yapmaya başladığımız şu günde blogunda neşeleneceğini düşünmekteyim..

Belki başkanımız elimizden tutar bizi Taksim ve Karaköydeki malum sokaklara götürür.. Bayram kıyağı yapar.. Biz kazanırız bloga renk gelir, bloga renk gelir blog kazanır..

Aramıza bir bayanın gireceğini duyduğumuzda entellektüel görünümlü saplar olarak heycanlanmıştık.. Evet.. Ama düşündüğümüz olmadı.. Blog kaybetti..

Sanat için soyunacak bir bayan bulsakda yine blog kazansa..

Talihsizi.. Hakemle kazansaydık şu dünyada..

Teknolojik nimetleri kulanıp kontör harcamadan iletilerle bayramlaştığımız Facebookda, konu döndü dolaştı sucuğa geldi.. Başkanımız Serzeniz Meraklısı abimizinde canı sucuk çekmiş..
Bu bayram geçti.. Zaten yapamazdık da.. Ama kurban bayramında ErkekBlogları Başkanımız koç kesip, onuruna suçuk partisi verecektir.. Koç başı da blogun en tepesine asılacak, yazarların alınlarına parmakla kan çalınacaktır..


Neyse efenim bayramın ilk gününün şu son 9 dakikasında -büyük çoğunluğunuzun bayramın ikinci günü okuyacağınızı, hatta blogger sorunundan okuyamayacağınızı bilerekten- bayramınızı kutlar, saygılar dilerim..



Bu arada sap da değiliz ha.. Cillop gibi delikanlılarız.. Nigar dahil.. 

Başkanımız çalışsın, ''Blog kazansın''..

4 yorum:

Adsız dedi ki...

Cidden bu bloğu epey sahipsiz bıraktık be; hani o bu değil de blog arkamızdan ağlayacak yakında, o derece! Bayramda bari boynu bükük kalmadı, Can abisi hatırlamış! :)

Leah dedi ki...

Artık el öpmeleri bayramlaşmaları bitirin yazın ya, çıldırazaam yazmıyorsunuz bi şeyler! :/

can dedi ki...

bız burada yazınca kendı bloglarımız agladı ya hanı.. bızde hep oralarda yazar olduk..

Unknown dedi ki...

başkanınız kurban olsun lan size :Pp
e o zaman erkek blogları olaraktan, bayramın üçüncü günü buluşalım diyorum ben...
alman üsulü, herkes topladığı harçlıklarla -ki benim öyle bi kazancım da yok- kendini kurtarsın, gidip takılalım bi yerlerde... :D