11 Eylül 2009 Cuma

Kart Zamparalara uyarı

Kendi blogumda yazdım, içime sinmedi buraya da yazayım dedim:)

Adamın biri 55 yaşında falanken karısı ölmüş. Adamcağız da gücüm kuvvetim yerinde, genç kadınla evleneceğim diye yollara düşüp 20 lik bir tazeye nikah kıymış. Fakat kadının bir de sevgilisi varmış. Kadın iki erkeği de belli bir süre idare ettikten sonra adamı terk edip sevgilisiyle kaçmış.

Kadın gittiğinde geride 63 yaşında bir adam ve 6 yaşında bir kız bırakmış. Adamın gücü kuvveti yerinde ya, duramıyor kadınsız. Karısı ile olan boşanma davası da sonuçlanmamış henüz, ilk eşinden olan çocukları da ikinci evliliğine tepkili adamla görüşmüyor adam çocukla perişan bir vaziyette kalmış.

Arkadaşı buna bir kadından bahsetmiş, "hem evinin işine bakar, hem çocuğa bakar, hem de gönlünü güder" şeklinde haber verilen hizmetçi belli bir aylıkla işe başlamış. Bizim adam kadının yaptığı işten memnun, kadın sabah geliyor işini gücünü yapıp akşam gidiyor. "Şimdi sıra gönlü hoş etme kısmında" demiş ve abanmış kadının üstüne, kadın çığlık atıyor adam dinlemiyor, kadın kaçmaya çalışınca da kapıyı kitliyor derken komşular polis falan çağırıyor, iş büyüyor ve polis bizim adamı tutukluyor.

Adam şimdi zorla alıkoymak ve tecavüze yeltenmekten suçlu bulundu, 11 yıla mahkum edildi. Küçük kıza sahip çıkan olmadı yurda yerleştirildi. Sonuca itiraz etti, yargıtaydan sonuç bekliyor.

Kıssanın hissesi, genç kadına meyletmeyin arkadaşlar, yaş farkı olan ilişkilerde aldatılmak kaçınılmazdır. Bazen sadece aldatıldığınızla da kalmayabilirsiniz.

6 yorum:

Adsız dedi ki...

Yaş farkı olur olmasına da bu biraz kuşak farkı olmuş be ya:)))

Bızbız ve Bıtbıt Bir Hayat Hikayesi dedi ki...

çok uç bir örnek bu ama

Nina Noctis dedi ki...

Eh kendi kaşınmış...

LİLİTH dedi ki...

bence böyle bi genelleme yapamayız. Ve de aşk yaşa bakmaz. Aldatma varsa aşk ztn bitmiş demektir, o aldatmayı kalkıp da yaş farkına baglamak hiç de dogru olmaz

peri.susamurum dedi ki...

bence de yaş farkına bağlamamak gerekiyor bunu. zaten adam salak değilse,ilk kadının onu sadece parası için kabul ettiğini tahmin etmiş olması gerekiyor. İkincinin amacı da sadece işmiş zaten. Bizim amcada problem var bu durumda :)

Elizaphelia© dedi ki...

E ama bu da abartmış =)

-N-