19 Mayıs 2009 Salı

Amaç, Gaye, Hedef

Özellikle Siminya'nın bu blog hakkında yazdığı eğlenceli yazının yorumlarından ne kadar yanlış anlaşıldığımız ortaya çıktı.

Siminya olsun, Pucca olsun, bi dost olsun hepsi bizi anladı ve gayet güzel şakalaşıyorduk. Fakat o yazıya yapılan yorumları görünce bu blogun sebebini açık ve de seçik şekilde ifade etmeye karar verdim.

Bu blog fikri benim "erkek bloglarını bir araya toplasak iyi olurdu" dememle, pi ve serzeniş meraklısının da hevesiyle açıldı. Bu kadar basittir hikayesi yani. Amacımız da erkek bloglarını keşfetmek, hem bizim için hem diğer bloggerlar için (kadın-erkek farketmez) rehber niteliğinde bir blog hazırlamak. Arada erkek bloglarını tanıtmak, erkek blog sahiplerinin de katılımıyla hoş bir şeyler yapmak. Kadın bloggerlara savaş açmak düşüneceğimiz en son şey. Bu kadar kadınla savaşılır mı lan? Aklımızı o kadar kaybetmedik.

Ancak Siminya'nın yazısına yapılan yorumlarda ne okunmuyoruz diye "ağladığımız" kalmış, ne açıkça söylenmese de ezikliğimiz kalmış. Olayı ciddi ciddi bir baş kaldırış olarak düşünenler var.

Bu yanlış anlaşılmaları ve ön yargıları engellemek için bir yazı yazayım dedim.

Yoksa iyi çocuklarız biz.

11 yorum:

Unknown dedi ki...

eheheh... yahu, eğlencemize bakacağız biz... orda, erkek yorumcular bile sıçmış sıvamış, okunanlar var, bunnar havlıyo demiş :Pp siminyayı aylardır okuyan, ama esprilerini anlamayan bi kitledir belki, ne bilem...
hem biz, o kadar anlayışlı yaklaştık ki bu şakalaşmalara, hepsinin altına da dipçik notu ekledik, severiz, sayarız, öperiz, kucaklaşırız falan diye... napalm daha abi ya :Pp

bi dost dedi ki...

Bu kadar kadınla savaşılır mı lan? Aklımızı o kadar kaybetmedik.

eferim yola gelin :P

PuCCa dedi ki...

bi önceki yazıda rulezz mulez demişsiniz.. şimdi ise kuzu gibi "ayy kem küm biz ehem öhöm böle değil aslında.."
geçceksiniz bu işleri kökünüzü kurutttuğumuz zaman dizlerimize kapanıp ağlayacaksınız..
"yapmayın ablalarım, biz ettik siz etmeyin gözünüzün yağına iki yumurta kırayım ayak tırnaklarınızı törpileyim affedin" diceksiniz..
ama nafile.. ölünüzü dirinizi hepinizin derisini yüzüp bloglarımıza header yapacağız!!!!

can dedi ki...

bundan sonra iyi cocuklar yok! biline..

Adsız dedi ki...

hahahaha :D kadınlar yanlış anlamaya programlılar ya :D ben kendi şahsım bizzat dahilim buna :D

Witchie of Stars dedi ki...

Ben de hayırlı uğurlı olsun demeye gelmiştim ama pek bi kızışmış ortalık, amanın!

ne ben olabildim ne de başkası dedi ki...

ben de en başından beri bu blogun amacının eğlenmek gülmek olduğunu düşünüyorum lakin arkadaşlarım bu blogtaki tüm kullanıcıların bu fikirde olup olmadığı şaibeli bence:)))

can dedi ki...

eyleniyoruz tabikide ama sert cıkıslarda bu eylencenın bır parcası..:D

malikocas dedi ki...

güldürüklü temaşa son mu buluyor yani...;)

siminya dedi ki...

mali sen bunlara katılma benim biricik havalımm, burası düşman safları sen gel siminyaya ben sana mamaktan ev tutucam, terlik papuç alıcam

malikocas dedi ki...

eh uçalım bari...;)