20 Mayıs 2009 Çarşamba

Durum değerlendirmesi

Dır dır dır dır...
Dün evlenmeden evliliği tattım.. Tabi evlilikteki muhteşem ilk geceyi değilde sonrasında ki gereksiz yaşantıyı..
Ülkemizde erkeklerin neden kadınlardan daha az yaşadığınıda yaşayarak anladım.. Çok şükür geceyi atlattık..


İlk yazıma yorum yapan ''rectoa'' bu yazı hakkında oturan bogamızın bır acıklama yapacagını söylemişti.. Bende serzeniş meraklısı'nı bekler oldum..
Sabahın erken saatlerinde, bir çoğunuzun kıçında pireler gezerken.. Toplantı yaptık.. Bir durum değerlendirmesi..
İstediğiniz oldu reis beni fırçaladı kızlar.. Dedi sen kimsin ne yazıyorsun akıllı ol.. Haddini bil.. Kulağımı çekti.. Masaya yumruğunu vurdu.. Sesini yükseltti.. Yok yok.. İstediginiz olmadı.. Kızmadı.. Aksine.. Aynen devam Can.. Yanlış anlamazsan arkandayım, sert ol, dik dur..
Da demedi..

Bol makara yapıp, yüzümüzden gülücük, yazımızdan sırıtan kafa ifadesi eksik olmayan kısa ama etkili, 20 cm görünümlü aslen 15 cmlik bir konuşma oldu.. Toplantımız başkanın boğaza nazır dairesinde, moldovyalı hizmetçileri ile hazırlanmış kahvaltısına gitmesi ile son buldu..

N'yse, pucca, birdost ve diğerleri benimle polemiğe girmeyin.. Çok tepki alan ilk yazımdan sonra büyük bir kitle oluştu yanımda.. Biline.. Yazım üzerine forumlarda tartışmalar, Facebookda hayran sayfaları açıldı..
Ayaklar ayaklandı.. Bende çıktım masanın üstüne, alkış alan, uğrunda can veririm sloganları atılan konuşmamı yaptım;

Irkdaşlarım.. Az zamanda çok tepki aldık.. Yavaş yavaş büyüyoruz.. İstediğimiz kitleye ulaşınca dayanışamızı göstermek amacıyla 81 vilayette geceler düzenlemeliyiz.. Örgütlenmeliyiz.. Yetmicek vakıf açıp milleti bedava milli etmeliyiz.. Issız erkeklerimizi tedavi ettirmeliyiz.. Bu blogda her hafta bir erkek blogu tanıtmalıyız..Kocaman bir kural sekmeleri açalım.. Heddefimiz en çok takip edilen kadın blogunun 2 katı izleyiciye ulaşmak olsun.. Büyük düşünelim.. Onlar yüzlere, yüzler binlere, binler milyonlara.. Her erkeğe iş, aş(haydar baş), Moldovyalı veya Ukraynalı.. Doritos getire biliyorsa bizde getirebiliriz Limayı azmedelim..
Dostlarım.. ırk-ı mühimler;

Buuuu tepkilerrr biziiimmm dahada büyümemizzdeeeee köstek değil destek olmuşturrrrrrrr..
Tepkilerrrrrrrr biziiii küçültmez aslınaaaa onlardan beslenirizzzzzzzzzzz
Yılmayalım.. Brezilya'ya karnavala gidelim.. ordan Japonya'ya geçip geyşa bulalım.. Lale devri yaşatalım her erkeğe..

Bu konuşmam sırasında meydanları dolduranlara , yanımda olan mert'e, maılıme tebrık mesajları atan perşembe ve cuma namazından önce çalışmayan tüm erkeklere teşekkürler..

Bu ulvi görevde, dikenli yolda, haklı mücadelemizde Allah yar ve yardımcımız olsun..

Dünki yazıma fitil olanlar.. Olun olun.. Bugün Kadiköydeyim.. Ukraynalılar geliyor.. Ben onlarla eylenirken siz fitil olun bol bol yorum yazın.. Korkunun ecele faydası yok.. Nihahaha... Buda hayatı gerçekleri işte.. Sen dün öyle bi yazı yaz bugün çık dışarı kız ayarlamaya çalış.. haha..

(son paragrafta nihaha, haha gibi yazıyı yazarken defalarca cıkardıgım seslerı yazdım.. yok yok kime diyorum ki ben.. kudurun.. gerçi bu yazıda kudurulacak ne bulacaksanız)

8 yorum:

StummScream dedi ki...

Güzel oldu güzel =))

can dedi ki...

aman dostum.. ıyı dusun.. saldırıya ugramayı goze almalısın..:D

Adsız dedi ki...

sen fazla siyasetle ilgileniyosun can he politikacı gibi gaza gelmişsin :)

bi dost dedi ki...

ay bi de ciddi ciddi sinirlendirdim sanıyo, yazıık :P büyük kitlesi de oluşmuşmuş, hade ordan abi!

bu yazıdaki sadece bi fikri sevdim ben, o da erkekleri tedavi ettirme fikri.. evet buna ihtiyacınız var :Pp

PuCCa dedi ki...

ancak zaten para verirsiniz ukrayalılara.. diğer türlüsünün imkanı yok gibi gözüküyor :pPp

valla hep aynı şeyler "ebik übük kadın bloglarına şöyle yapcaz toplandık hübek bübek.."
artı birşey katmayan bi yer gibi olcak burası. toplantı da toplandı.. ulan sanki holding yönetiyolar açın ajandalarınızı not alın bizene sizin toplantılarınızda "canı övüp övüp yerlere göklere sığdıramayıp sen bizim birincimizsin" demenizden.. Can zaten belli liderliğe oynuyor, ayağını kaydırcak diğer arkadaşlarının sinsi sinsi yaklaşıyor diğer saf çocuk ruhluların haberi yok, "geyik bizimkineee biz espirik olsun yani ehiehi" yapıyolar.. Neyse iç işleriniz ben müdahale etmim...

Hani ne bileyim gizli noktalarınızı kafamızda ki soru işaretlerini şurdan çözsek daha yararlı olurdu sanki burası..
Savaş açacak kadar saf olamazsınız sanırım, sizi asfalt yolda havada 40 takla attırıp üstünüze çikolta sosu dökeriz ruhunuz duymaz..

can dedi ki...

serra, haha..

can dedi ki...

bi dost, ne diyim ya.. makara diyoruz dıdıkleyıp dıdıkleyıp bırsey buluyn yaw..:D

can dedi ki...

pucca, gülüyorum.. ne haddime liderlik ya.. öyle bir düsünce olsa neden burda takılayım.. zaten yenı burası yenı bır yer acar takılırım..