26 Mayıs 2009 Salı

eski sevgili

Yandaki anketi görünce aklıma geldi; eski sevgiliden dost olur mu? Yani sonuçta bi' geçmiş var, bi' suya düşen gelecek planları var, var oğlu var. Hepsine birden sünger çekilip de "vay kanka" ayağı olur mu?

Olmalı mı?

Bir de şu var, ne zaman eski sevgili dense aklıma gelir, bir tek ben miyim bilmiyorum ama ben yakınımdaki insanların eski sevgililerini yasak bölge olarak görüyorum. Yani, hoşlanacağım varsa bile hoşlanmıyorum. Tabii bu sadece sevgili babında yoksa yer içer gezerim acımam o ayrı.

Ve biri benim eski sevgililerimden birinden hoşlanırsa da açıkcası benim için bir looser oluyor... Aman ne büyük kayıp değil mi...

15 yorum:

Unknown dedi ki...

hahaha... bende geçen hafta tam, tüm eski sevgililerimi arayıp, hayatlarına girdiğim için, onları üzüp, terk edip gittiğim için, özür dilemeye koyulmuştum...
ilk denememde küllerin alev almasıyla, vazgeçtim...
eski sevgili, göz önünde durmicak abicim...
yok ediceksin, yok olucak...
ben yaptım, pişman oldum... aman diyim :D

bi dost dedi ki...

salak seme :P

bence ciddi bi ilişki değildi ise, yani öyle büyük gelecek planları falan yoktu ise ve ikisi de birbrini tamaaamen unuttuysa olabilir. ben bunları bi yazmıştım ama nerde yazmıştım unuttum, burda olabilir. neyse işte.

bi de arkadaşının ex'ine bakma durumu hassas, ona hiç girmiyim büyük konuşmiyim..

Alper dedi ki...

SeMe senin yaptığını bir ara ben de yaptım, aman diyim çok şefkatli bir yar görünümü oluyor bütün herkes yeniden dönmek istiyor sonra iyice tiksiniyosun bu işlerden.

Gereksiz hareketler bunlar.

birdamlaumut dedi ki...

büyük bir başarıdır; ama gerekirse kalınır.
size çok acı çektirerek giden biriyle kanka olun diyen olmadı zaten.
ama önceden çok iyi arkadaşsanız ve sevgili olduktan sonra da arkadaşınız kalsın istiyorsanız; kötü anılarla da ayrılmadıysanız... şansınızı koruyun derim.
tek püf noktası sizi unuttuğundan iyice emin olana kadar ona başka kızlardan bahsetmeyin; çok acıtıyor bizim canımızı.
ve asla bizi tekrar umutlandırmayın. en ufak bir yeşil ışık bile bütün arkadaşlık çabasına zarar verir. ha, size yine aşık olunacağından değil... karşı taraf "lan bu tekrar aşık oldu galiba, üzmeden nasıl çıkarım bu işin içinden" diye düşünebilir belki.

öyle işte.

Alper dedi ki...

şimdi, yorumunda kafama takılan bir şeyler oldu, madem karşı taraf unutmamış, ben neden arkadaş kalayım değil mi?

yeşil ışık mevzusu ise zaman zaman bir olta, sazanları avlamak için, bilmem iyi anlatabildim mi?

birdamlaumut dedi ki...

karşı taraf da sırf tekrar arkadaş olabilmek için duygularını gömebilir; bazen unutur ve yeni aşklara yol alır. bazense içinde kalır. eğer bi süre sonra sizin derdinizi dinlerken kısa kesip ortalıktan kaybolmuyorsa unutmuş demektir zaten.

o olta aslında atanı suyun dibine çeker bazen de; bilmem anlatabildim mi?
dediğim gibi, orada mesele aşkın alevlenmesi değil... yeniden aşık olduysa karşı taraf, bundan nasıl sıyrılacağım düşüncesi...

lütfen empati ;)

Alper dedi ki...

valla empati değil içten pazarlık oluyor bu. eğer öyle bir fikir varsa direk yüze söylenmeli sonra karşı taraftan salak muamelesi görebiliyor insan.

lütfen dürüstlük ;)

birdamlaumut dedi ki...

suratınıza karşı, bak eğer bana yeniden aşık olduysan bu iş olmaz.. dersek de vicdansız demez misiniz arkamızdan sayın brokoli? hatta bazen 'sen öyle sanmışsın' diyerek sıyrılmaz mısınız meseleden?

Alper dedi ki...

e sen öyle sandıysan da karşı taraf öyle diyecektir doğal olarak sayın birdamlaumut

birdamlaumut dedi ki...

sandırmayacaksınız o zaman sayın brokoli.
suç sanan da değil, o imayı ona verende.

evet, bu yorumlardan da görüyoruz ki, biz hiç anlaşamayacağız :D:D

Alper dedi ki...

valla sizin sanrınız o bence gayet iyi anlaşıyoruz :D

şimdi ima dedin de aklıma oltalar geldi bi sürü...

birdamlaumut dedi ki...

ben hala, oltayı atanın oltaya geldiği sanılandan daha kötü durumda olduğunu düşünüyorum.
oltaya yakalanmış yukarı çekilen bir sazan yerine, oltayı tutanı suyun dibine çeken bir balık...

Alper dedi ki...

balıklık alıklıktan iyidir der susarım gayrı.

birdamlaumut dedi ki...

susalım bence de.

Kadir tempra dedi ki...

Ayrılmanın ne kadar acı olduğunu çok iyi biliyorum. Erkekler hep aynıdır onları çözmek zor olduğu gibi ne istediklerine bir tür anlam veremiyorsun. Ama artık herşey eskisi gibi değil. Erkek arkadaşınız sizi terk mi? etti meraklanmayın onu tekrar kazanmak sadece bir tık uzağında https://hesap.clickmerkez.com/scripts/click.php?a_aid=0007&a_bid=6758fe5c Erkeklerin bilinmiyen sırları, onları avcunuzun içinde oynatmanın formülü, dahası sizi terk eden erkek arkadaşınızın direkt bilinç altına etki ederek onu sonsuza kadar kendinize bağlamanın formülü var.. Kolayca yapabileceğiniz fakat sadece bu özel dijital kitabın sahipleri dışında kimsenin bilmediği formüller.. Satın al bilgisayarına indir formülleri Öğren, zamanlamaya dikkat ederek Uygula, Onu Kendine bağla!. % 10 İndirimli kuponu kullanmayı unutma {$couponcode_b37fab38}