12 Mayıs 2009 Salı

Kadın Blogları!

Bayan blog yazarlarının erkeklere karşı vahşi bir tutum takındıklarının farkında mısınız? Hepsi değil elbette -ki hanımefendilikleriyle göze batan o narin, o güzel bayanlara buradan hep beraber el sallayalım-, fakat elebaşları Siminya olmak üzere bazılarında, erkeklere karşı düşmanca tavırlardır, kırıcı yaklaşımlardır almış başını gidiyor. ( İçses: abart, abart...)

Öncelikle buradan Sayın Cumhuriyet Başşavcımız Zekeriya Öz'e seslenmek istiyorum. Sn. Öz, sizi göreve davet ediyorum. Aşağıda adı geçen kişilerin blogroll'leri dahi incelensin, bir yerde açık verecekleri kesindir. Gerekli araştırmalar yapıldığı takdirde mutlak surette kötü emelleri açığa çıkacaktır. ( İçses: gazla, gazla...)

Siminya'ya bakıyoruz... Suçu bıyık bırakması olan babasından tutun da, tertemiz bir mahalle esnafı olan Ahmet amca'ya, kısa boylu erkeklerin gerdek gecesi ne yaptığına kadar varan -ki bunlar sadece son üç beş yazısından üstünkörü seçilmiş örneklerdir- acımasız, insafsız yazılarla dolu sayfası. Kınıyoruz. Bloguna siyah renkli yorumlar yazarak protesto edeceğiz.

Bi dost... Bakın bugün bir güzel sinirlenmiş, tutmuş adamın 1,74 gibi erkekler için kısa bir boyu olduğunu ama bunu "senin de boyun kısa, soğan cücüğü kadarsın n'aaber!!?" gibi o genç arkadaşımızı üzmesin diye söylemediğini açıklamış. Altındaki yorumlarda da "1,74 de sahiden kısaymış, yanlışlıkla üstüne basmasak bari" tarzı açılımlar var. Böyle olmaz...

PuCCa Günlük'e gidiyoruz... Elebaşı Siminya dedik ya... Hani bunlar örgüt kursa, ya da böyle bire örgüt varsa - ki bu şüpheyle başşavcıyı göreve davet ettik -, PuCCa mutlaka ve mutlaka örgütün ikinci adamıdır. Ayrıca ikinci adam olsa da olmasa da Siminya'nın taktik ve uygulamalarını fazla yumuşak buluyor, erkekleri bir kaşık suda boğan faşist bir yönetim için darbe planları yapıyordur. Şahsen kendisinden tırstığım için onunla ilgili planları daha gözüpek bir delikanlı yaparsa sevinirim.

Örnekleri çoğaltıp uzatmak istemiyorum. Verilen linkleri ve altındaki yorumları okursanız gereken şüphe ziyasediyle uyanacaktır zaten.

Ama asıl eleştirimi sona sakladım... İşin bu bölümünde Zekeriya Öz'ü de göreve çağırmıyorum. Bu biz erkeklerin kendi içinde halletmesi gereken önemli bir mevzu.

Bu kişilerin, bizleri yerin dibine sokup çıkaran yazılarının altına keyifle yorumlar ekleyen erkeklerden bahsediyorum, evet. Onları erkek blogları projesi kapsamında tespit ederek karantinaya alacak ve topluma olması gerektiği şekilde geri kazandıracağız.

Evet, yapacağız...

Not: Burada adı geçenler canımız ciğerimizdir. Güzel yazılarıyla bizleri gülümsetenlerdir. Bizim yazdıklarımız da şakadır, espridir, bu kişilerin popülaritelerinden nemalanmak suretiyle prim yapmaya çalışmaktır. O kadar.

13 yorum:

bi dost dedi ki...

öncelikle aşk olsun dileklerimi iletiyorum.

yazdıklarım da erkeklere karşı bişey değildi, cinsiyetine bakılmaksızın birine yazılmış şeylerdi, erkekleri severiz sayarız ellerinden öperiz.

hiç beklemezdim senden bunu ama pi, çok kınadım çoook :)))

Arka Sıra HANEDANI dedi ki...

kesinlikle katılıyorum pi,ayrıca bu tavırlarını sevgili bulana kadar sürdürüp ondan sonra da "çoook mutluyum" diye yazılar yazmaya başlayanlara ise hiçbirşey demiyorum...

pi dedi ki...

yahu eğlence olsun diye yazdık aslında ama...

oralarda "ayh, ne hoş" yorumlarını getirenlere kıl olmak da hakkınız elbette)))

Yoksa bizler Siminya, Bi Dost ve PuCCa'nın yazılarını severek takip eden bir kitleyizdir. Ben öyleyim yani))

siminya dedi ki...

Yav pii önce o kadar linklen milklen sıvayıp sonrada "aslında beğn bu kızları severek okuyorum" demeyecektin.
Önce şu konuda anlaşalım, bu bir savaş olacaksa olsun, olmayacaksa olmasın (bu kısmı anlamadım)

Ben istiyorumki birileriyle boğuşayım, boğazına dişimi geçireyim, 3 litre kanını içeyim ve bu birileri mümkünse karşı cins olsun.
Tam "hah lan şölee dayılanacağım bir blog buldum" demiştimki ne oldu? önce kabahat sonra özür! nıc nıc nıc

Kavga edin benimle dostuaam. Daha dişli olun bana, etki/tepki olayına sokun beni, dejarş olmam için destek olun bana lütfen ha?

bundan sonra daha sağlam, daha yırtıcı yazıların altında buluşalım sizinle, mucuk

Adsız dedi ki...

ahanda, siminya'nın yorumu açık bir savaş ilanıdır a dostlar!

zaman erkek bloglarıncanak birleşme zamanıdır.

bide diyorum ki, sağdaki blogrollde erkek bloglarını listelesek, sonra arada sırada erkek bloglarını tanıtsak misyonumuzu iyice şeyaparız.

PuCCa dedi ki...

ee kadınlarda bana kıl oluyo.. anam iyice ezilen dışlanan örselenen olcam iyimi :PP

bu arada ümüğünüzü sıkar diri diri toprağa gömerim. gözlerinizi tırnaklarımla oyup çiğ çiğ yerim.. derinizi dişlerimle soyup kulaklarınızı kedilere veririm akıllı olun...

Adsız dedi ki...

oha, pucca da siminyanın ima ettiklerini dile getirdi.

e olum tek kaldım, bi el atın, şu kadın bloggerlara bi "Allah Allah!!" nidalarıyla hücum edelim.

Unknown dedi ki...

höyt, noluyo huleyn burda :Pp
yakarım bu gezegenii!
ama pi, hacı, alıştıra alıştıra bulaşsaydın... giriş olarak blogger ahalisinin ergenekonu tadındaki insanları ele almışsın... şuraya bak, ne göz kaldı, ne yüz...
kadın blogculara ölüüm :Pp yettim rectoa :D

pi dedi ki...

Ben biliyorum yakalasalar bir kaşık suda boğacaklarını :))

Ama bu canavarları biz yarattık arkadaşlar. Asırlardır eve tıkılmış, her hatasında tek ayak üstünde durmuş olmanın intikamını almaya başladılar artık.

Susturacağız hepsini merak etmeyin, hizaya gelecekler)))

Arka Sıra HANEDANI dedi ki...

sıdıka'lara ölümmmm!!!; yaşasın seferoğulları :)))))

brk

Adsız dedi ki...

oh oh iyi reklam yapıyorsun kız blogcuları :D

Yılmaz Barış dedi ki...

zaten bu pıucca ile siminya aynı değil mi?

bi dost dedi ki...

orjinal onlar aynı değil. zodyaklıyla siminya aynı, ve puccanın çift yumurta ikizi oluyolar, oluyo yani.. kim oluyo? zodyaklı siminya.. neymiş? pucca ikizdir siminya.. tamaam..