14 Mayıs 2009 Perşembe

Ne yapmalı?

Efendim erkekleri örgütlemeye yönelik yazımıza Rectoa'dan gelen yürek parçalayıcı yorumla beraber, acı gerçekler bir kez daha yüzümüze tokat gibi vuruldu.

Serzeniş Meraklısı kardeşimizi yoldan çıkaran bir bayan arkadaş yüzünden tam anlamıyla düzeltilmiş bir temayı bırakın, bir banner'ımız dahi yok! Bu genç adamın aşık olmasıyla, Erkek Blogları camiası büyük bir darbe yemiştir ne yazık ki...

Neyse, ne yapacağız? Bize bir banner lazım. Şu temayı bize daha uygun gelecek şekilde uyarlamamız gerekiyor ve sonra da yapacağımız banner'ları bloglarımıza ekleyerek şova başlayacağız.

Ardından daha ciddi atılımlar yapıp, tüm erkekleri bir çatı altında toplamak suretiyle buraların tozunu attırabiliriz!

Vesselam...

12 yorum:

Godsyndrome dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Godsyndrome dedi ki...

Hacı misyon değişikliğiyle başlamalısınız bayan bloglarını kötülemek iyi bir fikir değil bence:)
kadınlar çiçektir falan.Yazarlar kim hangi konular üzerine yazıcaksınız falan feşmekan diyorum. Okuyucu görüşü falan benimki :D

Adsız dedi ki...

god haklı, ama tabii yola başlarken son derece kararlı olan serzeniş kardeşimizin aklını başından alan bir aşk oluşu misyonumuzu geciktirdi.

yepisyeni bir tema ve banner lazım. serzeniş, duy sesimizi!

pi dedi ki...

god haklı, kadınlar çiçektir.

Ciddiyetle cevap vermek gerekirse, aslında buranın bayan arkadaşların bloglarını kötülemek değil, erkek blog yazarlarını ortak bir platformda toplamak amacıyla kurulmuş bir yer olduğunu söylemeliyiz. Yani buraya düzenli blog yazarlığı yapan her arkadaşı kaydederek bir sinerji yaratacağız ve buradası da elbette şu an olduğu gibi sulu, cıvık ve basit mevzuların geyiğinin döndüğü bir yer değil, üyelerin buraya ya da kendi bloglarına yazdıkları güzel yazıların derlendiği bir ortam olacaktır. Ya da bir arkadaş daha iyi bir fikirle gelir, ona göre hareket ederiz :)

Ama sanırım tasarım önce geliyor çünkü şu anki temada, banner'ın sağ tarafındaki yuvarlaklar (halkalar), buranın bir erkek blogları ortak platformu olmasını tehdit ediyor bana kalırsa )))

Adsız dedi ki...

valla pi, senin yazdığın şeyler gibi bi blog düşündüm ben de. hem içerik paylaşılır, hem erkek bloglarını tanıtıcı yazılar yazılır. yani bi nevi erkek blogları dayanışma derneği :)

ama dediğin gibi tema ve banner ihtiyacı var. bunun için de serzeniş'in aşktan başını kaldırması gerek sanırsam :)

Godsyndrome dedi ki...

yorumda ne kadar "falan" demişim :)

cesetizleri dedi ki...

tema hoş değil..
bıyıklı bir kadir abi header olsa beyaz bi tema olsa fena olmaz gibi..
ama elimin hamuruyla işinize karışmak istemem :D

Arka Sıra HANEDANI dedi ki...

valla temadan anlasam birşeyler yazayım da, sağolsun o işlere ortağım cem bakıyo..tema olarak şölee fötr şapkalı bir bay wc resmini koysak?? :))))

ahanda şöyle;
http://www.yunuspantograf.com/bigmeg/yonlendirme/yonnlendirme-wc-bay.jpg

brk

cesetizleri dedi ki...

gody anlar header işlerinden ona güvenin :))
bu da pek iyi değil sanki ama idare eder..

siminya dedi ki...

size bi bannır yapıcam tam yapıcam hele durun

siminya dedi ki...

ceset ne şunlara moral motivasyon dağıtıyon hatun?? soksana çomağı tekerlerine

cesetizleri dedi ki...

bağrıma basayım dedim yazık baksana garip gibi kendilerine ayrı blog açmışlar.. düşünsene bizim tek bir blogta toplandığımızı. ovv tozumuzu bile yutamazlardı zannımca :D