18 Mayıs 2009 Pazartesi

Savaş Kızışıyor!!!

Siminya'nın klavyelerinden şiddet akan şu yazısında da görebileceğiniz üzre Erkek Blogları oluşumuna karşı saldırılar bütün şiddetiyle devam ediyor.

Serzeniş Meraklısı ve Pi arkadaşlarımın daha önce kadın bloggerlara savaş ilan eden ancak centilmenliği de elden bırakmayan yaklaşımları dalga konusu olmuş ve tarafımızın gururu incinmiştir. "Len ne kırılgan tazelermişsiniz" dediğinizi duyar gibiyiz. Demeyin rica edicem!

Bu blogun amacı erkek bloglarını bir çatı altında toplamak(mor çatı değil), birbirleriyle etkileşimi sağlamak, erkek bloglarını tanıtmak idi. Fekat geldiğimiz noktada görüyoruz ki davamız bambaşka yönlere çekilmekte. Başka yönlere çekenlerin başında da Pucca ve Siminya gelmekte.

Fekat bu ikisi uyuyan yılanı uyandırdıklarının farkında bile değiller. Bundan sonra blogumuza gelen saldırılara karşı daha güçlü, daha atik duracağız.(umarım)

Donunu düşüren kahraman olamaz mottosunu benimsediğimizi belirtir, erkek bloggerlardan desteklerini esirgememelerini rica ederiz.

Erkek Blogları Rulezz!! (bu kısım olmadı evet)

10 yorum:

can dedi ki...

bundan sonra bende varım.. savasalım ulan..:D

Unknown dedi ki...

biz kült nefret besleyemiyoruz işte... napalım hacı... gördüğün gibi, neler yaptılar, nası bütünleştiler iki dk da...
bizim amacımız daha yüce amaçlara hizmet etmekte... boşver :Pp onlar takılsın yaw :Pp
Erkek blogları rulzz! :)

Adsız dedi ki...

işte aradığımız ruh bu!!

Adsız dedi ki...

valla yav, safiyane duygularla açmış idik blogu, bi başladılar taramaya.

o değil de şu temayı bi halletsek, sen yenisini yapana kadar idareten daha iyi bi tema koysak naslolur?

can dedi ki...

o değilde doğu cephe kumandanlıgı bossa ben talıbım..

siminya dedi ki...

toplaşın toplaşın hahaha, dur dişimi karıştırayım cin ali kemiği sıkıştı araya :)

can dedi ki...

çürümesin diş..

Unknown dedi ki...

@can; alalım seni de... :D:D memnun oluruk biz.

bi dost dedi ki...

yaw savaşı başlatan pi kardeş, sen tutup siminya ablaya suç atıyosun.. erkektir evin ocağın direğidir, ellerinden öpülür bayramda seyranda dedim ama yok, demek ki ondan anlamıyonuz siz. çok sinirlendim şu an, bak ellerim titriyo:P ben de siminyanın önderliğindeki şirret karılar hareketine üyeyim bundan sonra. dahadaolsa gelmem.

ne ben olabildim ne de başkası dedi ki...

cin aliler sizi benm iş başvurumu da değerlendirmediniz zaten. toplaşın savaşın bakalım. simimya ve pucca tek başlarına yer hepiciğinizi. rectoa sana son çağrım gel evine dizini kır otur böyle anarşik hareketlere bulaşma. hadi bakiim.