27 Ekim 2009 Salı

Böyle bakımlı olmayın!


Şu oje denen tırnaklarınıza sürdüğünüz boya maddelerini lütfen tırnaklarınızda parçalar halinde bulundurmayınız. Zira erkeklerin çoğunluğu ve kadınların da bir kısımı bu olaydan TİKSİNMEKTEDİR.

Eğer vaktin yoksa sürme! katkat süreceksen de sürme! bakımlı olmak oje sürmek değildir. Bakımlı olmaz temiz ve cildin durumuna göre kullanılan kremden geçer. Tabi kalkıp bunu da kadınlara benim öğreticek halim yok ama otobüste gördüğüm iğrençlik abidesini de anlatmadan geçemiyeceğim.

Otobüste başında durmak zorunda kaldığım genç kızın davranışlarını ister istemez izlerken, pardon boya küpünü izlerken bu çok bakımlı boya küpümüzün çantasından çıkardığı kremle ellerini kremlemesi ve kremin iğrenç kimyasal kokusuyla kendi parfümünün dayanılmaz ağır kokusu birleşince az kalsın bayılacaktım. Buradaki iğrençliği idrak edememiş arkadaşlar için de küçük not olarak bildireyim günde bilmem kaç kişinin bindiği otobüsün her yerine deydikten sonra o leş gibi el'e o vıcık vıcık kokusu bile bir halta benzemeyen iğrenç kremi sürersen sonuç bir hayli mide bulandırıcı olur. Dışarıdan görünüşte bakımlı dersiniz ama temizlik olmadıktan sonra...
hem bir kadının bakımlı olması demek boyanmaktan mı geçer?

Not:Fetişist filan değilim =D

5 yorum:

Adsız dedi ki...

Haklısın (Y)

sena dedi ki...

katılıyorum :)

Bızbız ve Bıtbıt Bir Hayat Hikayesi dedi ki...

sürmesini bilmiyosn silmesini de bileceksin :)

SmG dedi ki...

katılıyorum. o parfüm kokusu ne kadar yoğun olursa o kadar bakımlı ve havalı olduklarını zannediyor arkadaşlar :)

. dedi ki...

ozonu da biz deliyoruz zaten :D