26 Ekim 2009 Pazartesi

Pabucumun Emoları


Şöyle meydandan tünel'e doğru yürürken galatarasaray lisesini biraz geçtikten sonra yapıkredinin önünde oturan bir grup emo'yu bekçi edasıyla kıçlarını tekmeliyerek "s.... gidin evinize, sizin ananız babanız yok mu lan!" şeklinde kovalayıp, Delikanlı 4-5 abiyi ayarlayıp taksimin en görünür yerinde polisler olay yerine intikal edene kadar güzelce bir zopalayıp kameralara "anamıza küfür etti dövdük" şeklinde yine klasik delikanlık uydurmasını söyliyerek olayın içinden sıyrılmayı, ufo görmüş masum köylü haliyle taşlamayı istiyorum şu emoları.

Ya anlamıyorum ne buluyor bu kadınlar ya da erkekler bu tiplerde de bu akım böyle deli gibi büyüdü. Bir de bu tipler deli gibi metal müzik sevdalısı, çeşitli gruplar açıyorlar facebookta çoğu daha sakal'ı bile çıkmamış süt çocuğu Allah'ım sana geliyorum...

6 yorum:

omo dedi ki...

varya cümlen uçmuş. arada sırada nokta veya virgül koy anam:))
metal müzik iyidir yaa:)hayat şeklidir:)
her neyse sen sanırım tecnocusun:))

Bızbız ve Bıtbıt Bir Hayat Hikayesi dedi ki...

öle deme onlara da yazık :P

Özgür dedi ki...

Kimsenin müzik zevkine karışmam ama kendine emo diyen, tiki diyen ve her türlü konuşma tarzıyla Türkçe'nin içine eden insanlara acayip sinir olurum. Ya bizim kadar dilini bozan başka bir millet daha var mıdır çok merak ediyorum.
Şimdi çıkıp sanki senin Türkçen çok mu iyi diyenler çıkacaktır. Çıkmadan ben söyleyeyim, gramer hatası yapmak, noktalama yanlışı yapmak ayrı, Türkçe'yi Türkche olarak kullanmak ayrı bir olaydır. Emoların yediği haltta tamamen budur...

Leah dedi ki...

mr lonely "halt da" olacak :P
Şaka şaka :D

Emo denen güruhu hortumla ıslatıp dövmek lazım valla, az gelir o dediğin.

Özgür dedi ki...

Evet o kadar Türkçe biliyorum ya. :D
Dalgınlığıma gelmiş gözümden kaçmış. Eleştirebilirsiniz hakkınızdır, ki isteyen 150 tane hata bulur şu iki yazımda. Ama diyorum ya işte hata bilgi eksikliğinden kaynaklanır, birisi gelir öğretir, düzeltilir. Ama emoların kullandığı dil bilgi eksikliğinden kaynaklanmıyor, aksine bilinçli olarak yapılıyor.

StummScream dedi ki...

@omo:Techno mu o da ne? =D
Gothic, Doom, Melodic Death dinliyorum umarim yeterlidir.