30 Haziran 2009 Salı

tesadüf canım tesadüf

Kadınların kullanmayı en çok sevdiği aksesuarların, alet edevatların erkekler tarafından tasarlanıyor olması ve buna rağmen kadınların erkekleri kendilerini anlamayan yaratıklar olarak görmeleri....

sadece tesadüf olsa gerek!

9 yorum:

LA78'ers dedi ki...

obaaa... aha da buda kapak olsun...

Unknown dedi ki...

:D gülme eylemi harici, hiçbirşey yapamıyorum...
ben giyim, ayakkabı ve makyaj dalında modanın önde gelen firmalarından birinde çalıştım 11 aya yakın...
elbise ve takı tasarımcılarımız erkekti...
ayakkabı ve makyaj ithal ediliyordu...
gelecek ürünlerin seçimini de, erkekler yapıyordu...
bildiğim tek şey bu... :D

PoLLy dedi ki...

bence bu; durumun çok da acı olduğunun göstergesi yahu..
yani ne bilim, sen kadınlar için bi dünya ürün hazırla, sonra onlar kalksın senin kendilerini anlamadığından dem vursun...
tasarlıyor olmana rağmen, ancak bu kadar anlayabiliyorsan; allah muhafaza ya tasarlamıyor olsaydın?

bi dost dedi ki...

seçenek olmayınca mecburen..

ada dedi ki...

:D
peki ya bu durumu kimsenin farketmemis olmasi

Kediye Kafa Atan Psikopat Fare dedi ki...

kadınları anladıgınızı normal yasantınızda ıfade edemıyor olusunuzdan kaynaklanıyor olabilir mi? kadınların ısıne yarayan aletler ıcat edebılırler,o ıslerı ama ıs ıkılı ılıskılere gelınce durumlar malum..

Adsız dedi ki...

erkekler kadınları anlamıyor da, kadınlar erkekleri anlıyor öyle mi!!! hah. ben buna sadece gülerim.

kadınlar uydurdukları bu bahaneye öyle bir inandırmışlar ki kendilerini, artık sanki doğru buymuş tersi olamazmış gibi algılıyorlar. sorun bakalım bir de erkeklere, kadınlar erkekleri ne kaday alayabiliyor. anlayıp anlamama işi bizim açımızdan nasıl? sen bir erkeği bakalım ne kadar anlayabiliyorsun? veya bir erkeği anlamak için ne yapıyorusun? cevap vereyim mi? hiç bir şey. yani cevap kocaman bir sıfır.

sadece yan gelip yatarak erkeklerin seni anlamasını bekliyorsun ve sonrada erkekler beni anlamıyor diyorsun. maalesef erkekleri anlamak için en ufak bir çaba bir gayret yok. normal yaşantımızda kadınları anladığımızı ifade edemediğimizden bahsetmiş bileri de. bir de ifade etsek acaba nelerle karşılaşacaklar.

belkide sorun kadınların ikili ilişkilerinde erkekleri anladıklarını zannetmelerinden veya bunu erkeklere ifade edemiyor oluşlarından kaynaklanıyor olabilir.
erkekleri anladığınzı zannedip bütün yükü erkeklere atıyorsunuz. bencilsiniz. hemde bir yaratığın hiç bir zaman olamayacağı kadar bencil. ve erkeklerden bir şey bekler bu tavrınızdan ötürü hep başarısızsınız ve ikinci plandasınız. böyle giderseniz olmayada mahkumsunuz.

tavsiyem ikili ilişkilerde yangelip yatmayı bırakıp, her şeyi erkeklerden bekleyen bu tavrınızdan kurtulmanız. belki o zaman bizde kadınlar bizi anlamaya ucundan da olsa başladılar diyebiliriz. bizim "kadınlar bizi anlamıyorlar" cümlesini dile getirmiyor olmamamız, sizin bizi anlayan yaratıklar olduğunuz anlamına gelmez.bu konuda daha efendi olmamızdan süregelen suskunluğumzu kendi lehinize bir avantaj olarak algılıyorsanız yanılırsınız ve erkeklerin sizi anlamadığını zannedersiniz. erkeklerin yaptıklarına karşılık, karşılıksız kalırsanız, erkeklerinde bu karşılıksızlığa istinaden yaptığı hareketleri ve tavırları "erkekler kadınları anlamıyor." olarak algılarsınız.

önce sen erkekleri anlamayı başar, sonra gel bana düşünceni savunmaya çalış. ama nerdeee!!!

Unknown dedi ki...

Merhaba ben Metehan azgın bayanlar arayın tanışalım sonrası malum yani artık yüzünüz gülsün mutlu olun yalnız gizlilik şartıyla azgın Metehan sizi kalın vede büyük yaragıyla sizi sekse doyursun uzun lafın kısası arayın tanışalım 05358520456

Unknown dedi ki...

Merhaba ben Metehan azgın bayanlar arayın tanışalım sonrası malum yani artık yüzünüz gülsün mutlu olun yalnız gizlilik şartıyla azgın Metehan sizi kalın vede büyük yaragıyla sizi sekse doyursun uzun lafın kısası arayın tanışalım 05358520456